OM FROYO


NJUTNING I EN BÄGARE FÖR BÅDE KROPP OCH SJÄL!

En solig höstdag 2009 klev vi in på Pinkberry på Manhattan utan att ana att detta kliv skulle förändra våra liv så fullständigt. Redan samma dag var vi rörande överens om vad vi skulle pyssla med de närmsta åren. Pinkberrys yoghurt och koncept tog oss med storm och en vecka efter hemkomst hade vi dammat av våra glasstillverkningskunskaper och byttor och stod och rörde yoghurt, mjölk och smaksättningar för fullt.

Med många års erfarenhet av glasstillverkning i bagaget och den nya smakupplevelsen vi fick på Pinkberry visste vi vad vi var ute efter. En krämig, fyllig frozen yoghurt skulle tas fram. Det var viktigt för oss att basen skulle göras på svensk ekologisk mjölk och yoghurt samt att vi inte skulle använda oss av sötningsmedel. Det var en utmaning att få fram en yoghurt med få kalorier och lite fett som ändå höll den smak-kvaliten vi ville uppnå. Efter ett och ett halvt år av mixande, smakande, mixande och smakande nådde vi äntligen fram. Idag är vi tokstolta över vår Froyo som vi nu serverar i ett tiotal olika smaker i våra butiker ute i Sverige.

Nu hoppas vi att vi kan få dela denna upplevelse med er och att ni blir lika hänförda som oss.

Välkomna in i vår Froyovärld!